Wil jij zelf thuis aan de slag?

Dat kan met mijn e-books. Bestel en betaal ze eenvoudig via deze pagina en je krijgt het e-book binnen 24 uur per email toegestuurd.

Gezonde Start - Ontbijt -

Een gezond ontbijt heb je de hele dag wat aan. Het is de eerste maaltijd van de dag, jouw gezonde start dus. Kan je echt genieten van het ontbijt? Ga je er uitgebreid voor zitten en neem je er de tijd voor? Of is het iedere dag weer haasten? Misschien eet je je ontbijt wel met veel tegenzin omdat het veel te vroeg is om te eten. Het kan allemaal en het is allemaal goed.

 

Dit e-book geeft antwoord op de vraag wat nu eigenlijk een gezond ontbijt is en hoe je gemakkelijk gezond kan ontbijten.

Ik geef je ook praktische tips hoe je snel en makkelijk een gezond ontbijt maakt en nooit meer altijd maar hetzelfde ontbijt. Met ook een handig boodschappenlijstje en een aantal recepten geef ik jouw alle tools die je nodig hebt om een gezonde start van de dag te maken.

 

Kies voor de volledige Gezonde Start serie voor €14,95 in het drop down menu hieronder!

 

 

€ 4,95

Gezonde Start - Lunch -

Lunch eten we vaak maar een beetje tussendoor met weinig aandacht. Op het werk, aan de eettafel of op de bank, eigenlijk zouden we er wel wat meer tijd aan willen geven.

 

Met dit e-book wil ik je laten stilstaan bij jouw lunch. Ga eens na hoe je nu je lunch eet; op een vast tijdstip? Alleen of met collega’s? En waar bestaat je lunch eigenlijk uit? Na het lezen van Gezonde Start Lunch weet jij wat een gezonde lunch is en hoe je deze kan voorbereiden en waar je niet teveel tijd aan kwijt bent. Ik geef je praktische tips, een handig boodschappenlijstje en een aantal recepten zodat je alle tools die je nodig hebt voor een gezonde lunch bij de hand hebt.

 

Kies voor de volledige Gezonde Start serie voor €14,95 in het drop down menu hieronder!

 

 

€ 4,95

  • Beschikbaar

Gezonde Start - Avondeten -

Lekker avondeten! Of weet jij (weer) niet wat je op tafel moet zetten? Het kan ook enorm lastig zijn met sportlessen of om rekening te houden met de smaak van iedereen aan tafel. Je hoeft gelukkig niet altijd voor een afhaal of bezorgmaaltijd te kiezen als je snel wilt aanschuiven. Een gezonde avondmaaltijd kan namelijk in een half uur gemaakt zijn.

 

Na het lezen van Gezonde Start Avondeten weet jij wat een gezonde avondmaaltijd is en hoe je deze kan voorbereiden en waar je niet teveel tijd aan kwijt bent. Ik geef je praktische tips, een handig boodschappenlijstje en een aantal recepten zodat je alle tools die je nodig hebt voor een gezonde lunch bij de hand hebt.

 

Kies voor de volledige Gezonde Start serie voor €14,95 in het drop down menu hieronder!

 

 

€ 4,95

  • Beschikbaar

Gezonde Start - Snacks -

 

Lekkere trek! Naar het keukenkastje en kijken wat voor lekkers er te vinden is. Het eerste wat je ziet zijn waarschijnlijk koekjes. Heerlijk, maar niet altijd een goede keuze voor jouw Gezonde Start.  

 

Dit e-book geeft antwoord op de vraag wat nu eigenlijk gezonde snacks en hoe je gemakkelijk gezond tussendoortjes kan eten.

 

Ik vertel je waarom je snacks niet over zou moeten slaan, wat gezonde snacks zijn en welke producten je beter in de supermarkt kan laten staan. Maar ik geef je ook praktische tips hoe je snel en makkelijk zelf snacks voor kan bereiden of zelf te bakken. Met ook een handig boodschappenlijstje en een aantal recepten geef ik jouw alle tools die je nodig hebt om gezond te kunnen snacken.

 

Kies voor de volledige Gezonde Start serie voor €14,95 in het drop down menu hieronder!

 

€ 4,95

  • Beschikbaar

STOP Emotie-eten

Gratis e-book

 

Emotie-eten overkomt ons bijna allemaal wel eens of vaker. Het kan leiden tot een ongezonde leefstijl waarin we ons leeg, moe en ongelukkig voelen. Door emotie-eten kom in een negatieve spiraal terecht waar je niet gemakkelijk uit kan stappen. En toch kan het, je kan STOP zeggen tegen emotie-eten en weer gezond gaan leven.

 

Je zal zien dat je meer energie krijgt, weer kan genieten en uiteindelijk zelfs gewicht zal verliezen. Om te stoppen met emotie-eten hoef je echt alleen maar STOP te zeggen, lees verder om te leren hoe je dat doet.

 

Ben je er klaar voor? STOP emotie-eten nu!

€ 0,00

  • Beschikbaar