Samen staan we sterk!

Ben jij klaar voor een nieuwe levensstijl, maar wil je deze weg inslaan met motivatie van anderen? Meld je dan nu aan voor de 9 weekse groepscursus van Voedingscoach Lisanne. In een klein groepje motiveren we elkaar en iedere week komt er een nieuw thema aan bod. Je leert hoe je op een gezonde manier gewicht kan verliezen, zonder beperkingen maar door het maken van de juiste keuzes!


Wil jij alles kunnen eten en toch je levensstijl veranderen en afvallen? Dat kan met de Ik Mag Alles Eten methode!

Ik werk volgens de Ik Mag Alles Eten methode van Gewichtsconsulenten Nederland.

 

Je gaat geen calorieën tellen en geen strenge regels volgen, maar zoekt samen met de andere cursisten naar alternatieven in plaats van dat bepaalde voedingsmiddelen verboden zijn. De groep is klein en gemotiveerd

en samen werken we naar jouw nieuwe levensstijl.

 

Tijdens de cursus leer je keuzes maken en alternatieven toepassen. Bewuste keuzes waar je jezelf niet te kort mee doet. Zo is het mogelijk om een positieve kijk op eten te krijgen. Eten wordt vaak negatief benaderd, tijdens deze groepscursus bekijken we dit juist andersom. Leer op een positieve manier naar eten te kijken en verlies daardoor gewicht.

 

De cursus is opgebouwd uit verschillende thema’s; de Schijf van Vijf, ontbijten, moeilijke momenten in de avond en tijdens feestdagen, mindful eten en beweging komen onder andere aan bod.

 

Iedere cursusdag bestaat uit:

  • Weegmoment
  • Korte herhaling van we wat we de vorige week hebben besproken
  • Het nieuwe thema van de week
  • Praktijkvoorbeelden van mij en andere cursisten en tijd om vragen te stellen
  • Opdracht voor thuis

Data van de cursusdagen

Intakegesprek

Voor start van de cursus (individueel)

 

Groepscursus

Op dit moment is er nog geen nieuwe cursus gepland. 

Ken jij minimaal 2 anderen die ook deze cursus willen volgen? Neem dan contact op en we plannen samen deze cursus in op een tijdstip en locatie naar keuze.

Kosten

Inclusief

  • Individueel intakegesprek
  • 9 weken groepscursus
  • Werkboek Ik Mag Alles Eten!-groepscursus
  • Persoonlijke werkmap

Kosten incl. BTW

€ 329.00

 

Voedingscoach Lisanne is aangesloten bij BGN, Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland, je kan daardoor de kosten voor de coaching trajecten en adviezen declareren bij de zorgverkering als je aanvullend verzekerd bent.

 

 


Aanmelden of meer informatie?

Email: info@voedingscoachlisanne.com

Telefoon: 0683565431