Sportvoedingsadvies

Je sport minimaal 3 keer in de week, professioneel of als recreant, en je wilt specifiek voedingsadvies om beter te kunnen presteren of hebt andere klachten, zoals vermoeidheid, tijdens het sporten.

 

Maar ook voorbereiding op een belangrijke wedstrijd is belangrijk, je moet op gewicht komen of veel energie hebben om zo goed mogelijk te presteren.

 

Ik kan je hierbij helpen met een coaching traject dat speciaal voor jou gemaakt is en gericht is op de sport die jij beoefent.

Tijdens een sportvoedingsadvies gaan we kijken naar hoe voeding jou kan helpen om beter te presteren in de sport die je beoefent. Dat begint bij de basis van voeding, het gezonde eten. Maar daar stopt het voor jou als sporter niet, jij wilt meer uit je voeding halen. En dat kan!

 

Samen zetten we een traject op, bijvoorbeeld in aanloop naar een belangrijke wedstrijd, waarbij ik een persoonlijk advies speciaal voor jou maak. Gedurende de weken of maanden voor de wedstrijd zien we elkaar regelmatig en bekijken we de voortgang. Je kan tijdens deze gesprekken alle vragen over voeding stellen die je hebt.

 

Werk je ook met een (personal) trainer? Geen probleem! Ik kan mijn voedingsadvies afstemmen op de intensiteit van jouw trainingen en misschien is jouw trainer ook geïnteresseerd om een keer aan te schuiven.

Kosten

Het kennismakingsgesprek is altijd kosteloos, tijdens dit gesprek leren we elkaar beter kennen en maak jij de keuze of je advies van mij wilt ontvangen. 

 

Je kan vervolgens de keuze maken tussen een Eenmalig sportvoedingsadvies of om een traject te starten in aanloop naar een belangrijke wedstrijd.

Meer informatie en de kosten van het Eenmalig sportvoedingsadvies vindt je hier.

 

Kies je voor een traject? Dan betaal je per afspraak van 30 minuten of 1 uur, de kosten vindt je hier.