Eenmalig Advies

Je wilt graag weten of je goed bezig bent met voeding maar wilt liever niet een coaching traject volgen. Dat kan! Met een Eenmalig (Sport)Voedingsadvies analyseer ik jouw voedingspatroon en bespreken we samen jouw persoonlijke advies.

 

Lees hieronder meer over mijn werkwijze.

Eenmalig Voedingsadvies

Het Eenmalig Voedingsadvies is een persoonlijk advies over jouw voeding dat jij van mij krijgt. Nadat je je hebt aangemeld, via onderstaande knop, neem ik contact met je op om een afspraak te plannen.

 

Tijdens deze 30 minuten durende afspraak leren we elkaar beter kennen en ik leg je uit hoe jij gedurende een aantal dagen een voedingsdagboek kan bijhouden. Je vult dit dagboek online in en stuurt deze vervolgens met één druk op de knop naar mij toe.

 

Zodra ik het voedingsdagboek heb ontvangen, begint mijn analyse. Ik zal onder andere kijken naar jouw voedingspatroon, de hoeveelheid voeding en verdeling van macronutriënten (koolhydraten, eiwitten, vetten).

 

Nadat ik een analyse heb gemaakt van jouw voeding, zien we elkaar weer tijdens een uur durende afspraak. We lopen samen door jouw voedingsdagboeken heen ik vertel je wat mij opviel en geef je tips voor eventuele verbeteringen. Je krijgt van mij een voorbeelddagmenu en een variatielijst mee waar je zelf mee aan de slag kan om jouw voeding te aan te passen aan je nieuwe levensstijl.

Eenmalig Sportvoedingsadvies

Je sport minimaal 3 keer in de week, professioneel of als recreant, en je wilt specifiek voedingsadvies om beter te kunnen presteren of hebt andere klachten, zoals vermoeidheid, tijdens het sporten. Ik kan je hierbij helpen met een eenmalig sportvoedingsadvies dat speciaal voor jou gemaakt is en gericht is op de sport die jij beoefent.

 

Het Eenmalig Sportvoedingsadvies is een persoonlijk advies over jouw voeding dat jij van mij krijgt. Nadat je je hebt aangemeld, via onderstaande knop, neem ik contact met je op om een afspraak te plannen.

 

Tijdens deze 30 minuten durende afspraak leren we elkaar beter kennen en ik leg je uit hoe jij gedurende een aantal dagen een voedingsdagboek kan bijhouden. Je vult dit dagboek online in en stuurt deze vervolgens met één druk op de knop naar mij toe.

 

Omdat je kiest voor het Sportvoedingsadvies, houdt je naast het voedingsdagboek ook een vochtdagboek bij. Met dit vochtdagboek kan ik zien hoeveel vocht jij verbruikt tijdens het sporten en dus ook weer moet aanvullen.

 

Zodra ik het voedingsdagboek en vochtdagboek heb ontvangen, begint mijn analyse. Ik zal onder andere kijken naar jouw voedingspatroon, de hoeveelheid voeding en verdeling van macronutriënten (koolhydraten, eiwitten, vetten). Maar ook hoeveel energie jij nodig hebt om nog beter te kunnen presteren tijdens het sporten en jouw doelen te kunnen halen.

 

Nadat ik een analyse heb gemaakt van jouw voeding, zien we elkaar weer tijdens een uur durende afspraak. We lopen samen door jouw voedingsdagboeken en vochtdagboek heen ik vertel je wat mij opviel en geef je tips voor eventuele verbeteringen. Je krijgt van mij een voorbeelddagmenu en een variatielijst mee waar je zelf mee aan de slag kan om jouw voeding te aan te passen aan je nieuwe levensstijl.

 

Het advies is speciaal voor jou als sporter geschreven en ik houd rekening met de hoeveelheid energie jij hebt om optimaal te kunnen presteren.