Op vakantie - tips!

Op vakantie - tips! · 01. juli 2019
Rondreizen met de auto door Europa, een paar dagen hier en dan weer een paar dagen daar. Een leuke manier om een landen of meerdere landen te ontdekken. Door het rijden met de auto kan het zijn dat je onregelmatige dagen hebt omdat er lange stukken gereden moeten worden om op de volgende plek te komen. Hoe pak je dat dan aan met gezond eten?
Op vakantie - tips! · 10. juni 2019
Wie gaat er iedere zomer naar de camping? Je bent niet alleen, ongeveer 22% van de Nederlanders gaat op kampeervakantie in binnen- of buitenland. Grote kans dus dat ook jij dit jaar gaat kamperen. Gezond eten en bewegen op kampeervakantie, hoe doe je dat?

Op vakantie - tips! · 01. juni 2019
Nog even en dan is het zover. Fijn zo’n break van werk en er even helemaal uit. Dit is voor mij ook de tijd dat ik vaak de vraag krijg; hoe doe je dat nou, gezond eten en leven op vakantie? Laten we beginnen bij het begin; de voorbereiding.
Op vakantie - tips! · 27. mei 2019
Je hoeft je geen zorgen te maken over eten voorbereiden, het wordt allemaal voor je gedaan. All inclusive op vakantie kan heerlijk rustgevend te zijn. Maar wat doe je als je voor dat enorme buffet staat? Het liefst eet je alles want; je bent op vakantie! Hoe maak jij de juiste keuze?