Tips · 12. maart 2019
Avondeten en sport; wat vinden veel mensen dat nog iets ontzettend moeilijks. Lees mijn tips hoe je dit het beste kan aanpakken!
Tips · 31. december 2018
Voeding is, onder andere, brandstof voor ons lichaam. We hebben het nodig. Maar wist je dat we 60 dagen zonder voeding kunnen? Mits we wel vocht en vitamines binnen kunnen krijgen. Dit kan omdat ons lichaam voorraden aanlegt die we kunnen aanspreken als dat nodig is. Hoe zit dat nou precies? Welke voorraden hebben we en hoe kan ons lichaam die gebruiken? Ik leg het je in dit blog uit.

Tips · 05. december 2018
Je hoort het woord vaak; "antioxidanten". Maar wat zijn het nu eigenlijk?
In het nieuws · 18. november 2018
Suiker, wat is het en wat doet het met ons lichaam? In bijna alle producten in de supermarkt zit tegenwoordig toegevoegd suiker. Dat toegevoegde suiker niet gezond is weten we, maar hoe ongezond is het nu eigenlijk?

Sportvoeding · 25. augustus 2018
Als je sport en dus je spieren belast, ontstaan er hele kleine scheurtjes in het spierweefsel. Deze scheurtjes kunnen geen kwaad, na het herstellen van de scheurtjes worden je spieren zelfs sterker! Dit herstelproces duurt ongeveer 1 tot 2 dagen en kan je ervaren als spierpijn. Het is dus belangrijk om je spieren datgene te geven dat ze nodig hebben om te kunnen herstellen en te groeien: proteïne (eiwitten), koolhydraten en rust.
Ontbijten · 18. juli 2018
Ontbijten op vakantie: welke keuzes maak je bij het buffet en wat doe je tijdens een rondreis?

Tips · 15. april 2018
Dat ene gangpad in de supermarkt waarvan je weet dat je er niet doorheen moet lopen… Kan je het? Ben je sterk genoeg om met opgeheven hoofd door te lopen en niet opzij te kijken? Of is de verleiding te groot en snap je niet hoe die zak chips opeens in het mandje terecht is gekomen? Lees nu mijn tips om verleidingen te weerstaan!
In het nieuws · 02. april 2018
Wist je dat we in de wereld jaarlijks één derde van ons eten verspillen? Dit zijn restjes die thuis worden weggegooid of het eten haalt ons bord niet eens. Ik geef je een aantal tips hoe jij thuis minder voedsel hoeft te verspillen en dus kan meewerken aan het behalen van het duurzaamheidsdoel en een betere wereld!

Feestdagen · 28. maart 2018
Kom jij de Pasen suikervrij door terwijl de supermarkten vol liggen met chocolade? Het is mogelijk! Er zijn voldoende alternatieven voor de suikerrijke chocolade eitjes, paashazen en andere lekkernijen. Ik geef je tips hoe jij een suikervrije Paasbrunch kan verzorgen!
Maaltijden · 04. maart 2018
Het ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag. Is dat wel zo?

Meer weergeven