Over mij · 14. augustus 2019
Digital-detox in 2019... Je moet het maar durven en kunnen in deze tijd. Toch ben ik er volop mee bezig.
Op vakantie - tips! · 01. juli 2019
Rondreizen met de auto door Europa, een paar dagen hier en dan weer een paar dagen daar. Een leuke manier om een landen of meerdere landen te ontdekken. Door het rijden met de auto kan het zijn dat je onregelmatige dagen hebt omdat er lange stukken gereden moeten worden om op de volgende plek te komen. Hoe pak je dat dan aan met gezond eten?

Op vakantie - tips! · 10. juni 2019
Wie gaat er iedere zomer naar de camping? Je bent niet alleen, ongeveer 22% van de Nederlanders gaat op kampeervakantie in binnen- of buitenland. Grote kans dus dat ook jij dit jaar gaat kamperen. Gezond eten en bewegen op kampeervakantie, hoe doe je dat?
Op vakantie - tips! · 01. juni 2019
Nog even en dan is het zover. Fijn zo’n break van werk en er even helemaal uit. Dit is voor mij ook de tijd dat ik vaak de vraag krijg; hoe doe je dat nou, gezond eten en leven op vakantie? Laten we beginnen bij het begin; de voorbereiding.

Op vakantie - tips! · 27. mei 2019
Je hoeft je geen zorgen te maken over eten voorbereiden, het wordt allemaal voor je gedaan. All inclusive op vakantie kan heerlijk rustgevend te zijn. Maar wat doe je als je voor dat enorme buffet staat? Het liefst eet je alles want; je bent op vakantie! Hoe maak jij de juiste keuze?
Tips · 12. maart 2019
Avondeten en sport; wat vinden veel mensen dat nog iets ontzettend moeilijks. Lees mijn tips hoe je dit het beste kan aanpakken!

Tips · 31. december 2018
Voeding is, onder andere, brandstof voor ons lichaam. We hebben het nodig. Maar wist je dat we 60 dagen zonder voeding kunnen? Mits we wel vocht en vitamines binnen kunnen krijgen. Dit kan omdat ons lichaam voorraden aanlegt die we kunnen aanspreken als dat nodig is. Hoe zit dat nou precies? Welke voorraden hebben we en hoe kan ons lichaam die gebruiken? Ik leg het je in dit blog uit.
Tips · 05. december 2018
Je hoort het woord vaak; "antioxidanten". Maar wat zijn het nu eigenlijk?

In het nieuws · 18. november 2018
Suiker, wat is het en wat doet het met ons lichaam? In bijna alle producten in de supermarkt zit tegenwoordig toegevoegd suiker. Dat toegevoegde suiker niet gezond is weten we, maar hoe ongezond is het nu eigenlijk?
Sportvoeding · 25. augustus 2018
Als je sport en dus je spieren belast, ontstaan er hele kleine scheurtjes in het spierweefsel. Deze scheurtjes kunnen geen kwaad, na het herstellen van de scheurtjes worden je spieren zelfs sterker! Dit herstelproces duurt ongeveer 1 tot 2 dagen en kan je ervaren als spierpijn. Het is dus belangrijk om je spieren datgene te geven dat ze nodig hebben om te kunnen herstellen en te groeien: proteïne (eiwitten), koolhydraten en rust.

Meer weergeven