Basisvaardigheden

Gezonder eten en een nieuwe leefstijl

Je bent er klaar voor; je neemt de stap en gaat op weg naar een nieuwe leefstijl waarin jij gezonder gaat eten! Hier kan je wel wat

hulp bij gebruiken, maar je hebt het druk en je wilt er eigenlijk niet wekelijks je huis voor uit voor een consult. Daarom neem ik jou in 10 weken tijd mee door de 10 basisvaardigheden van gezonder eten in jouw nieuwe leefstijl. Bekijk de video’s waar en wanneer je wilt.

 

Ik ben Voedingscoach Lisanne en als gewichtsconsulent werk ik met de methode “Ik mag alles eten” van Gewichtsconsulenten Nederland, waar deze vaardigheden de basis voor vormen. De methode gaat over gewoon eten. Geen calorieën tellen, geen verboden voedingsmiddelen, geen shakes of repen…Nee, gewoon eten.

 

Met richtlijnen die je van mij tijdens deze video’s krijgt leer je je eigen weg te vinden naar die nieuwe leefstijl en hoe je je oude

gewoontes en patronen kunt doorbreken. Door bewuste keuzes te maken, verander je je leefstijl en bereik je een voor jou gezond gewicht.

 

De gratis video’s verschijnen binnenkort iedere maandag op Facebook en op deze pagina van mijn website (even naar onder scrollen). Maar wil je als eerste de video’s ontvangen en daarnaast een speciale kalender, extra informatie en een weekopdracht om de basisvaardigheden nog beter onder de knie te krijgen? Schrijf je dan hieronder in je ontvangt de video’s en de extra’s al in het weekend zodat je je goed kunt voorbereiden op de week die komt.

  

Ik ben er klaar voor, jij bent er klaar voor; laten we op weg gaan!


10 Basisvaardigheden - opdrachten en extra's

Als eerste de video's ontvangen per email met leuke extra's om de vaardigheden nog beter onder de knie te krijgen; kalender, weekopdrachten en uitgebreide informatie. 

€ 25,00

  • Beschikbaar

Bekijk hier de video's en ga op weg naar een nieuwe leefstijl!

Nog even geduld, de video komt snel online