Je bent er klaar voor; je neemt de stap en gaat op weg naar een nieuwe leefstijl waarin jij gezonder gaat eten! Hier kan je wel wat

hulp bij gebruiken, maar je hebt het druk en je wilt er eigenlijk niet wekelijks je huis voor uit voor een consult. Daarom neem ik jou in 10 weken tijd mee door de 10 basisvaardigheden van gezonder eten in jouw nieuwe leefstijl. Bekijk de video’s waar en wanneer je wilt.

 

Ik ben Voedingscoach Lisanne en als gewichtsconsulent werk ik met de methode “Ik mag alles eten” van Gewichtsconsulenten Nederland, waar deze vaardigheden de basis voor vormen. De methode gaat over gewoon eten. Geen calorieën tellen, geen verboden voedingsmiddelen, geen shakes of repen…Nee, gewoon eten.

 

Met richtlijnen die je van mij tijdens deze video’s krijgt leer je je eigen weg te vinden naar die nieuwe leefstijl en hoe je je oude

gewoontes en patronen kunt doorbreken. Door bewuste keuzes te maken, verander je je leefstijl en bereik je een voor jou gezond gewicht.

 

Op deze pagina vind je alle video's die jouw een basis geven op weg naar een gezondere leefstijl.

  

Ik ben er klaar voor, jij bent er klaar voor; laten we op weg gaan!

 

 

Het online coachingprogramma en extra's die bij de basisvaardigheden hoorde zijn niet meer beschikbaar. Bekijk nu alle video's gratis!


Bekijk hier de video's en ga op weg naar een nieuwe leefstijl!

 

De eerste en belangrijkste stap die je kunt maken in de weg naar een nieuwe leefstijl is lief zijn voor jezelf. Je kunt lief zijn voor jezelf door jezelf plezier en een gezond lichaam te gunnen.

 


 

Ga geen calorieën tellen, maar leer op een andere nieuwe manier kijken naar gezond eten. Zorg dat die nieuwe leefstijl bij je past en maak het niet te ingewikkeld.


Denk positief, beloon jezelf als iets goed is gegaan. Is

het een keer iets minder goed gegaan, denk dan niet te negatief, maar kijk nog eens naar de situatie en bedenk je hoe je dit de volgende anders kan doen.


 

Je mag trots zijn op jezelf als je een doel hebt bereikt en beloon jezelf hier ook voor. 


 

Je zal gezonde alternatieven moeten gaan zoeken voor producten waarvan je weet dat ze niet meer in je nieuwe leefstijl passen. Neem hier de tijd voor en probeer nieuwe opties uit.


 

Durf op te komen voor je nieuwe leefstijl en je eigen lichaam. Wees eerlijk tegen jezelf en zeg eens wat vaker nee tegen ongezond eten dat je wordt aangeboden.


 

Iedereen heeft structuur nodig, zeker nu je op weg bent naar een nieuwe leefstijl. Je bent gewend aan je oude gewoontes en patronen, door structuur en regelmaat kan je deze doorbreken.


 

De hele dag maak je keuzes, ook over voeding. Bedenk je, voor je iets eet, of er een gezonder alternatief bestaat en hoeveel eten je op dat moment echt nodig hebt.


 

Je weet waarschijnlijk wel welke situaties voor jou moeilijk zijn. Maak voor jezelf een plan hoe je deze situaties kunt voorkomen en hoe je, als je er toch in terecht komt, er mee om kunt gaan.


 

Eten is leuk, lekker en gezellig. Veel mensen die bezig zijn met gezonder eten willen dit nog wel eens vergeten. Denk positief en vergeet niet “Ik mag alles eten”.