Je bent net begonnen met je weg naar een gezondere leefstijl of al een tijdje bezig en je wilt graag weten of je goed op weg bent. Of je hebt een specifieke vraag over voeding waar je graag antwoord op wilt hebben.

 

Dat kan! Met een Eenmalig Voedingsadvies analyseer ik jouw voedingspatroon en bespreken we samen jouw persoonlijke advies.

 

Ideaal als je liever geen lang traject wilt volgen, maar gewoon een uitgebreid Eenmalig Voedingsadvies zodat je met een hoop nieuwe tips en inzichten weer verder op weg kan.

 

Na het Eenmalig Voedingsadvies is het mogelijk om vaker langs te komen voor een korte afspraak om jouw vragen te beantwoorden. 

Het Eenmalig Voedingsadvies is een persoonlijk advies over jouw voeding dat jij van mij krijgt. Nadat je je hebt aangemeld, via onderstaande knop, neem ik contact met je op om een afspraak te plannen.

 

Tijdens deze 30 minuten durende afspraak leren we elkaar beter kennen en ik leg je uit hoe jij gedurende een aantal dagen een voedingsdagboek kan bijhouden. Je vult dit dagboek online in en stuurt deze vervolgens met één druk op de knop naar mij toe.

 

Zodra ik het voedingsdagboek heb ontvangen, begint mijn analyse. Ik zal onder andere kijken naar jouw voedingspatroon, de hoeveelheid voeding en verdeling van macronutriënten (koolhydraten, eiwitten, vetten).

 

Nadat ik een analyse heb gemaakt van jouw voeding, zien we elkaar weer tijdens een uur durende afspraak. We lopen samen door jouw voedingsdagboeken heen ik vertel je wat mij opviel en geef je tips voor eventuele verbeteringen. Je krijgt van mij een voorbeelddagmenu en een variatielijst mee waar je zelf mee aan de slag kan om jouw voeding te aan te passen aan je nieuwe levensstijl.