Op dit moment zijn alle afspraken online.
Fijn vanuit je eigen huis zonder de deur uit te hoeven!

Je bent net begonnen met je weg naar een gezondere leefstijl of al een tijdje bezig en je wilt graag weten of je goed op weg bent. Of je hebt een specifieke vraag over voeding waar je graag antwoord op wilt hebben.

 

Dat kan! Met een Voeding- en Leefstijladvies analyseer ik jouw voedingspatroon en huidige leefstijl en bespreken we samen jouw persoonlijke advies.

 

Ideaal als je liever geen lang traject wilt volgen, maar gewoon een uitgebreid Voeding- en Leefstijladvies zodat je met een hoop nieuwe tips en inzichten weer verder op weg kan.

 

Na het Voeding- en Leefstijladvies is het mogelijk om vaker langs te komen om jouw voortgang bij te houden en voor antwoorden op al je leefstijlvragen!

Het Voeding- en Leefstijl advies is een persoonlijk advies over jouw voeding dat jij van mij krijgt. Nadat je je hebt aangemeld, via onderstaande knop, neem ik contact met je op om een afspraak te plannen.

 

Tijdens deze 30 minuten durende afspraak leren we elkaar beter kennen en ik leg je uit hoe jij gedurende een aantal dagen een voedingsdagboek kan bijhouden. Je vult dit dagboek online in en stuurt deze vervolgens met één druk op de knop naar mij toe.

 

Zodra ik het voedingsdagboek heb ontvangen, begint mijn analyse. Ik zal onder andere kijken naar jouw voedingspatroon, de hoeveelheid voeding en verdeling van macronutriënten (koolhydraten, eiwitten, vetten).

 

Nadat ik een analyse heb gemaakt van jouw voeding, zien we elkaar weer tijdens een uur durende afspraak. We lopen samen door jouw voedingsdagboeken heen ik vertel je wat mij opviel en geef je tips voor eventuele verbeteringen. Je krijgt van mij een voorbeelddagmenu en een variatielijst mee waar je zelf mee aan de slag kan om jouw voeding en leefstijl te aan te passen aan jou Gezondere zelf.

 

Na het adviesgesprek kan je ervoor kiezen om vaker met mij af te spreken. Deze losse consults om na te gaan waar je op dat moment staat en hoe je weer verder kan kunnen 30 minuten of 60 minuten duren.