Op dit moment zijn alle afspraken online.
Fijn vanuit je eigen huis zonder de deur uit te hoeven!

Je sport minimaal 3 keer in de week, professioneel of als recreant, en je wilt specifiek voedingsadvies om beter te kunnen presteren of hebt andere klachten, zoals vermoeidheid, tijdens het sporten.

 

Maar ook voorbereiding op een belangrijke wedstrijd is belangrijk, je moet op gewicht komen of veel energie hebben om zo goed mogelijk te presteren.

 

Ik kan je hierbij helpen met een Sportvoedingadvies dat speciaal voor jou gemaakt is en gericht is op de sport die jij beoefent.

 

Na het Sportvoedingadvies kan je ervoor kiezen om een langer Sportvoedingstraject bestaande uit losse consults in te gaan waarin we nog verder kijken hoe we jouw voeding kunnen aanpassen om de beste prestaties te kunnen leveren tijdens het sporten.

 

Tijdens het Sportvoedingsadvies en het Sportvoedingstraject gaan we kijken naar hoe voeding jou kan helpen om beter te presteren in de sport die je beoefent. Dat begint bij de basis van voeding; het gezonde eten. Maar daar stopt het voor jou als sporter niet, jij wilt meer uit je voeding halen. En dat kan!

 

Tijdens deze 30 minuten durende afspraak leren we elkaar beter kennen en ik leg je uit hoe jij gedurende een aantal dagen een voedingsdagboek kan bijhouden. Je vult dit dagboek online in en stuurt deze vervolgens per e-mail naar mij toe.  

 

Zodra ik het voedingsdagboek heb ontvangen, begint mijn analyse. Ik zal onder andere kijken naar jouw voedingspatroon, de hoeveelheid voeding en verdeling van macronutriënten (koolhydraten, eiwitten, vetten). Maar ook hoeveel energie jij nodig hebt om nog beter te kunnen presteren tijdens het sporten en jouw doelen te kunnen halen. 

 

Nadat ik een analyse heb gemaakt van jouw voeding, zien we elkaar weer tijdens een uur durende afspraak. We lopen samen door jouw voedingsdagboeken en vochtdagboek heen ik vertel je wat mij opviel en geef je tips voor eventuele verbeteringen. Je krijgt van mij een voorbeelddagmenu en een variatielijst mee waar je zelf mee aan de slag kan om jouw voeding te aan te passen aan je nieuwe levensstijl. 

 

Het advies is speciaal voor jou als sporter geschreven en ik houd rekening met de hoeveelheid energie jij hebt om optimaal te kunnen presteren. 

 

 

Kies je ervoor om na het Sportvoedingsadvies verder te gaan dan zetten we samen een traject op, bijvoorbeeld in aanloop naar een belangrijke wedstrijd, waarbij ik een persoonlijk advies speciaal voor jou maak. Gedurende de weken of maanden voor de wedstrijd zien we elkaar regelmatig en bekijken we de voortgang. Je kan tijdens deze gesprekken alle vragen over voeding stellen die je hebt.

 

Werk je ook met een (personal) trainer? Geen probleem! Ik kan mijn voedingsadvies afstemmen op de intensiteit van jouw trainingen en misschien is jouw trainer ook geïnteresseerd om een keer aan te schuiven.