Op dit moment worden er geen Ik Mag Alles Eten trajecten ingepland.

 

Kies voor een Eenmalig Voedingsadvies met aanvullend losse consults.


Wil jij alles kunnen eten en toch je levensstijl veranderen en afvallen? Dat kan met de Ik Mag Alles Eten methode!

 

Ik werk volgens de Ik Mag Alles Eten methode van Gewichtsconsulenten Nederland. Je gaat geen calorieën tellen en geen strenge regels volgen, maar zoekt samen met mij naar alternatieven in plaats van dat bepaalde voedingsmiddelen verboden zijn.

Het persoonlijke coaching traject is volledig op jou afgestemd en samen werken we naar jouw nieuwe levensstijl. Jij staat centraal tijdens het traject.

 

Naast de gesprekken die we samen hebben, ontvang je van mij een werkboek met theorie en opdrachten dat zal dienen als leidraad tijdens het traject. Zo leer je hoe je op een gezonde manier gewicht kan verliezen, zonder beperkingen maar door het maken van de juiste keuzes! Het is bewezen dat met een combinatie van informatie, gesprekken, opdrachten en motivatie de kans op blijvende gedragsverandering en gewichtsverlies het grootst is.

 

Na het Ik Mag Alles Eten traject is het mogelijk om het vervolgtraject te volgen of om losse vervolgafspraken te maken.

Mijn werkwijze

Tijdens het 30 minuten durende Kennismakingsgesprek leren we elkaar beter kennen. Ik vertel jou meer over Ik Mag Alles Eten en wat je te wachten staat tijdens het traject. Je krijgt van mij een voedingsdagboek mee om gedurende een week in te vullen.

Het kennismakingsgesprek is kosteloos, klik op bovenstaande knop om het gesprek in te plannen.

 

Een week later zien we elkaar weer tijdens het Intakegesprek van 1 uur, we bespreken we samen het voedingsdagboek en we zullen je voor het eerst gaan wegen. Na het gesprek ontvang je van mij het werkboek Ik Mag Alles Eten en een tas met informatie en allerlei spullen die je tijdens het traject gaat gebruiken.

 

Nu gaat het echt beginnen, we zien elkaar zeer regelmatig tijdens Vervolgafspraken die 30 minuten duren. Tijdens deze afspraken bespreken we de opdrachten die je van mij hebt gekregen en kan ik al je vragen beantwoorden naar aanleiding van de informatie uit het werkboek.

 

Na het Ik Mag Alles Eten traject is het mogelijk om verder te gaan met het Vervolgtraject of om Losse afspraken te plannen voor extra begeleiding en coaching.

Er zijn twee trajecten mogelijk die je kan volgen. Wil je op een rustig tempo door het traject lopen en de tijd nemen om jouw levensstijl en voeding aan te passen? Kies dan voor het Ik Mag Alles Eten! Lang traject. Na de Kennismaking en Intake, zien we elkaar tijdens 8 vervolgafspraken en krijg jij alle tijd die je nodig hebt.

 

Wil je liever sneller door het traject lopen of wil je maar een paar kilo afvallen? Kies dan voor het Ik Mag Alles Eten! Kort traject. Na de Kennismaking en Intake, zien we elkaar tijdens 4 vervolgafspraken.

 

Beide trajecten zijn ook als online traject te boeken voor als je weinig tijd hebt of ver weg woont. In dat geval hebben we contact via Skype en krijg je het werkboek per post opgestuurd.


Op dit moment worden er geen Ik Mag Alles Eten trajecten ingepland.

 

Kies voor een Eenmalig Voedingsadvies met aanvullend losse consults.